sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Bruno Gromimg

Bruno Groening Cine a fost Bruno Groning?
Unii vedeau în el un tămăduitor miraculos, alţii un şarlatan.
Vindecările petrecute datorită lui, au consternat milioane de oameni.
Au avut loc scene biblice: cei paralizaţi puteau din nou merge, orbii puteau vedea, surzii puteau auzi.
El a decedat în 1959, dar cuvintele sale: "Nu există incurabil, Dumnezeu este cel mai mare medic" îşi dovedesc până în ziua de astăzi valabilitatea, datorită vindecărilor documentate medical.
Miracole se petrec în continuare, mii de oameni trăiesc în zilele noastre ajutor şi vindecare prin intermediul învăţăturii sale.
Bruno Groening: "Fiecare va fi propriul său medic ,încrede-te şi crede, puterea divină ajută şi vindecă."
Bruno Groening a atins apogeul activităţii sale în septembrie 1949, când au venit până la 30'000 de oameni la Traberhof lângă Rosenheim, în apropiere de München.
Un martor ocular relatează:
"Era în zilele şi nopţile dinaintea marilor vindecări în masă, ce au avut loc la 9 septembrie 1949 - Bruno Groening se afla în acest timp în nordul Germaniei – când au avut loc primele vindecări de la distanţă.
Datorită acestor evenimente copleşitoare s-a produs în rândurile bolnavilor treptat o schimbare: Chiar în faţa lor se manifesta o putere, pentru care nu mai exista vreo explicaţie omenească, şi această putere adusese ajutorul, acolo unde nu mai putea ajuta nici un om.
Când Bruno Groening în după-amiaza următoare stătea în faţa celor ce căutau ajutor, i-a găsit pe aceştia atât de purificaţi lăuntric, ca aproape niciodată înainte, fiind pregătiţi să primească vindecarea. Timp de aproape o oră a stat tăcut în faţa mulţimii ce se ruga, preluându-le şi purtându-le suferinţele în el însuşi. Apoi, în timp ce le vorbea despre Dumnezeu, Tatăl tuturor oamenilor, s-au petrecut adevărate scene biblice.
Bolnavii s-au ridicat de pe tărgi, paralizaţii şi-au aruncat cârjele şi puteau merge, un copil orb vedea din nou. Strigăte de recunoştinţă şi mulţumire anunţau noi vindecări, din care numai o parte erau vizibile. Mult timp după aceea s-au constatat încă vindecări, care avuseseră loc sau începuseră în acele zile."
Prietenii-Bruno Groening se întrunesc în multe cercuri locale, pentru a prelua împreună puterea de vindecare. Aici au loc periodic conferinţe informative speciale, pentru oameni în căutare de ajutor şi pentru cei interesaţi de învăţătura lui Bruno Groening. Se arată cum se poate prelua puterea de vindecare în mod conştient, printr-o atitudine corporală şi mentală corespunzătoare. Fiecare poate deveni propriul său medic.
Cu toate că Bruno Groening a decedat în 1959, vindecările au loc în continuare. Au loc vindecări uimitoare, chiar şi de suferinţe organice de ani de zile.
Bruno Groening: "Cine a avut marele noroc, de a-şi recăpăta sănătatea prin mine, acela să-i mulţumească mereu lui Dumnezeu din adâncul inimii, eu sunt numai unealta şi slujitorul Său. Corpul meu se va pune în pământ, dar eu nu voi muri. Şi dacă mă va chema cineva, voi veni şi voi ajuta mai departe. Când va veni timpul, va putea fiecare să-şi dobândească ajutorul şi vindecarea prin el însuşi."
Medicii din "Grupul de specialitate medico-ştiinţific" (MWF) susţin periodic în multe ţări conferinţe informative gratuite, unde se subliniază faptul, că vindecările pe cale spirituală prin învăţătura lui Bruno Groening pot fi confirmate medical.
Cadrele de specialitate din MWF au putut întocmi în ultimii ani, şi parţial documenta, mii de relatări de succes după învăţătura lui Bruno Groening. S-a putut dovedi medical, că se pot înlătura complet şi definitiv chiar şi cele mai grele boli organice. Relatările de succes se referă la diferite suferinţe, atât psihosomatice cât şi fizice.
Sursa: Bruno Groning: Fotografi supliment 

Ma tin de mana Ta Doamne

Ma zbat in lumea asta de pacat asa cum pestele pe uscat



Cuget, deci exist!

Pentru toti cei ce isi sarbatoresc astazi ziua de nastere sau onomastica

 
* E ziua ta de nastere, ai inplinit un numar de ani, daca citesti acest mesaj inseamna La Multi Ani
Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, dragostea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar fericitea sa te urmeze oriunde…
Fie ca Dumnezeu astazil  sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite…
LA MULTI ANI!