miercuri, 13 octombrie 2010

Ei asta e !!!                    

  Aud foarte des afirmatia: "S-au schimbat treburile, mai frate, lumea a evoluat, santem cu un pas inainte!" M-am tot intrebat, unde a inaintat frate, ca pamantul stim cu totii, este rotund si intelepul  Solomon spune ca ce a fost va mai fi si ce este a mai fost. De unde dorinta asta mare de a avansa in stiinta in cunoastere? Mai intelepti nu suntem pentru ca avem cunostintele generale, nu, nu ne face intelepti  nici descoperirile stintifice ... daca sunt descoperiri atunci inseamna ca ele erau acolo si daca erau acolo inseamna ca le-a pus cineva acolo. Vedeti orice am face tot de unde am pornit vom ajunge pentru ca ne rotim, pamantul se roteste, viata se roteste. Hmm .... viata aici pe pamant este doar o bucla in toata evolutia creatiunii lui Dumnezeu. Ne nastem ca sa murim; din tarana suntem si in tarana ne intoarcem .... Ploaia cade pe pamant ca apoi sa se evapore si sa ajunga din nou ploaie. Uitati-va la pomi, de ce credeti ca suntem asemanati, in Biblie cu pomii? Pentru ca ne nastem, murim ca apoi sa inviem iarasi. Tot ce este creat sta ca un indrumator pentru noi sa putem sa-l intelegem pe Dumnezeu si noi spunem: woow ce destept sunt, atunci cand descoperim o noutate!
Ce rade Dumnezeu de noi atunci cand mandri, ridicam biruitori "jucarioara" pe care El o "ascunsese" in asa fel sa o putem gasi.
Evolutionistii cred ca maimuta s-a transformat in om. Ei, eu cred ca omul fara Dumnezeu sau mai pe inteles, omul certat cu Dumnezeu devine maimuta.
Satana a fost denumit de Martin Luther Maimuta lui Dumnezeu”. Satan este cel care vrea sa credem ca suntem superi de inteligenti si ca nu mai avem nevoie de Dumnezeu.
"Tu ziceai în inima ta: ,Mă voi sui în cer, îmi voi ridica scaunul de domnie mai presus de stelele lui Dumnezeu; voi şedea pe muntele adunării dumnezeilor, la capătul miazănoaptei;
mă voi sui pe vârful norilor, voi fi ca Cel Prea Înalt.'" Isaia 14:13-14

de Pavel Valeria


Aaacuum am spus!!!




Curcubeul peste orasul meu