joi, 11 noiembrie 2010

Meditatii zilnice

Isaia 40:31
"...dar cei ce se încred în Domnul îşi înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă şi nu obosesc, umblă, şi nu ostenesc." 
Domnul ce o schimbare în noi o oră scurt / petrecut în prezenţa Ta se va prevala de a face / Ce sarcini grele din bosoms nostru ia / Ce motive uscat ne refresh cu un duş / ne îngenunchem-şi tot în jurul nostru pare să mai mici / Noi naştere - şi toate la distanţă şi apropierea / Stand mai departe în schiţă însorită, curajos şi cleare / Noi îngenunchea - cât de slabi: ne ridicam - cum plin de putere. / De ce, prin urmare, ar trebui să facem noi acest lucru greşit;/ Sau altele, că noi nu sunt întotdeauna puternic / Asta suntem vreodată overborne cu grijă, / că ar trebui să vreodată slabi sau fără inimă să fie, / Anxionus sau tulburat, în timp ce cu noi este rugăciune, / Şi joi şi puterea şi curajul sunt cu Tine ?

Meditatii zilnice


1 Imparati 17:10 Ilie s-a sculat, şi s-a dus la Sarepta
Se poate  spune si despre tine ca oriunde si oricand te-a  trimis Domnul :"El sa sculat şi sa dus."? Oricat ti-ar fi viata de plina de labirinte si primejdii, ridica-te ca si Ilie si du-te. Du-te voios în credinţă, păstreaza inima ta dependenta  de Domnul şi în cele din urmă, vei vedea cu siguranţă bunătatea Lui. Desi aruncat pe o mare de probleme, poti ancora pe  fundamentul sigur al lui Dumnezeu. Poti avea siguranta promisiunilor Lui preţioase şi poti spune cu psalmistul:
"Pentru ce te mâhneşti, suflete, şi gemi înăuntrul meu? Nădăjduieşte în Dumnezeu, căci iarăşi Îl voi lăuda; El este mântuirea mea şi Dumnezeul meu"  Psalmii 42:5

Pentru toti cei ce isi sarbatoresc astazi ziua de nastere sau onomastica


* Fie ca aceasta zi sa va aduca pe aripile celor patru anotimpuri mult noroc, fericire si dragoste . Barca vietii sa pluteasca mereu pe valurile bucuriei, nostalgiile sa fie sterse memoriei iar zimbetul sa infloreasca mereu pe buze asemeni florilor. La multi ani!!!
Dumnezeul pacii sa va dea pacea Lui pe deplin.